Yhteystiedot

fantastic productions.png

Sihteeri Salminen palveluksessasi

Olen turkulainen, kansainvälinen monen raudan takoja ja erittäin hyvä ajanhallinnassa. Olen esiintyjä, puhun paljon ja innostun lähes kaikesta. Tarjoan yli 10 vuoden kokemuksella apua mikro-yritysten, pienten ja keskisuurten yritysten sekä yhdistysten markkinointiin, viestintään, tiedotukseen, promootioon ja toimin myös apulaissihteerinä kiireen iskiessä!

Pidän loistavasta asiakaspalvelusta. Boostaan mielelläni myös uutta intoa myyjiin ja asiakaspalvelijoihin. Tutustu palveluihini ja ole yhteydessä!

Sijaitsen Turussa, mutta teen kauempaa asuville etätyönä hommia, ja tehtävät voidaan sopia esimerkiksi videopuhelulla tai ihan tavallisella puhelulla. Turkulaiset tapaan mielelläni livenä edes kerran.

Ota yhteyttä

Tina Salminen, tinantuotannot@gmail.com, +358440850722

Teen sekä tunti- että urakkahinnalla. Hinta vaihtelee tehtäväkohtaisesti. Kerro tarpeestasi ja pyydä tarjous! tinantuotannot@gmail.com Työt laskuttaa Fantastic Productions tmi, Turku, y-tunnus 2749054-8.

 

Jatka selaamista, jos haluat lukea ESIMERKKEJÄ TÖISTÄNI ->

LINKEDIN-PROFIILI

2018: Tiedottaja jazz-yhtye WANVin kesäkiertueelle Turunmaan saaristossa. Tiedottamistyöhön sisältyi lehdistötiedotteiden kirjoittaminen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, sekä tapahtuma-ilmoittelua ilmaiskanavissa ja Facebook-ryhmissä sekä julisteiden ja flyereiden postitusta.

2018: Opiskelevan Vanhemman Opas on mm. ajanhallintaan keskittyvä opas, joka sopii soveltuvin osin kaikille opiskelijoille, työntekijöille ja yrittäjille. Lue Turun kaupungin juttu aiheesta täältä.

2018: Lasten synttärihahmot-ohjelmapalvelun ideointi, tutkiminen, tuotteistaminen ja kehittely. Sisällöntuotanto ja ylläpito.

2017: SOMEttaja ja tiedottaja Junioreiden painin MM-kisoissa Tampereella. Facebook-kanavan luonti ja sisällönluonti sekä live-SOMEtus, videointi ja editointi tapahtumapäivinä. Lehdistötiedotteet paikallisille medioille. Olin tapahtumassa mukana paikan päällä ja tehtävänäni oli luoda ”suoralähetyksen” omaisesti sisältöä SOMEen. Kuvasin tapahtumia, backstagea, haastattelin valmentajia ja painijoita ja editoin videoita ja julkaisin ajankohtaisia juttuja pitkin päivää.

2017: Sisällöntuottaja yrityksessä JMJ Netservices Oy. Tehtävinäni oli mm tuotteistaa ja yhdistellä palveluita, luoda myynnillisiä tekstejä yritysasiakkaille ja vastata sosiaalisen median sisällöstä. Tein myös blogitekstejä ja teen yhä yhteystyötä yrityksen toimitusjohtaja Jarmo Mäen kanssa virkistyspäivien ja yritysjuhlien saralla.

2016-2018: Kotisivun luominen WordPressillä, sisällön luominen ja ylläpito. https://tinasalminen.com/

2015-2016: Chernobyl 1986-näytelmän tuotanto. Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, blogitekstien, Facebook-sivuston ja muun markkinointimateriaalin suunnittelu, kirjoittaminen ja julkaisu. Kielinä englanti ja suomi. Katso SOME-haastattelu täältä.

2009-2018: Kotisivujen tekstien kirjoittamista.

Takataskussa on kokemusta lukuisten eri alojen yritysten kotisivutekstien kirjoittaminen hakukoneystävällisesti suomeksi ja ruotsiksi 2009-2014. En voi käyttää referenssejä omana työnäni, sillä olen tehnyt työt palkattuna työntekijänä. Aloja: rakennusala (maanrakennus, uudisrakentaminen, LVI-ala, remonttiyritykset, kampaamot, kauneussalongit, hoitopalvelut, päiväkodit, ravintolat, konsultti-yritykset, tilitoimistot, laulajat ja muusikot, yhdistykset, vesilaitokset, siivousyritykset, kiinteistövälittäjät, verkkokaupat jne)